Bakan İslam'a kendi yaptığı hediyeyi verdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam’ın da katıldığı programla, Erenler Belediyesi Kültür Merkezindebayan kursiyerlerin çalışmalarından oluşan Hayal ve Kadın El Sanatları Takı ve Tasarım sergisi açılış töreni yapıldı.

Programa; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti Erenler Kadın Kolları Başkanı Nagihan Çolakoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahid Uygar kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam; “Biz bir haftadır kadınlar gününü kutluyoruz. Geçmiş yıllarda da böyle yapmıştık. Bu çok faydalı bir faaliyet çünkü eğlenmekten ziyade hangi işleri hangi üretimleri hangi faaliyetleri yaptığımızı birbirimizle paylaşıyoruz. Değerli Belediye Başkanımıza ve sizlere böyle bir şeyi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz. Çıkarttığımız bir yasa ile kadınlar kendi evlerinde kendi başlarında fabrikasyona girişmeden evlerinde ürettiği ürünlerini vergi muafiyeti ile satışa sunabiliyorlar. Bu üretimi gerçekleştirebilmek için eğitimler alıyorsunuz.  Eğitimlerini aldığınız konuşlarda yaptıklarınızı da belli merkezlerde vergisiz olarak satışa sunabiliyorsunuz. Başkanımıza sosyal belediyecilik konusunda yaptığı destekler dolayısı ile çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki bütün çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Siz yeter ki çalışın ve üretin. Biz devlet olarak bütün gücümüzle arkanızdayız” dedi.

Endülüs Sanatevi yöneticisi Meryem Şengül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan’ı Ayşenur İslam’a kendi yaptığı hediyeyi takdim etti. Erenler Halk Eğitim Merkezi el sanatları kursiyerlerinin hazırlamış olduğu tabloyu da protokol üyeleri hep birlikte Bakan İslam\'a takdim etti.  Daha sonra hep birlikte sergi salonuna geçen davetliler Erenler Halk Eğitim Merkezi Hayal ve Kadın el sanatları takı ve tasarım sergisi açılış törenini gerçekleştirerek sergiyi hep birlikte gezdiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]