Bakan İslam, Sakaryaspor'u ziyaret etti

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden ve lider konumda olan Sakaryaspor Kulübünü ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Maçlarda bulunsak da bulunmasak da nasıl şehrin ablası olmaya karar verdiysek, takımımızın da ablasıyız bundan sonra” dedi.

Sakarya’da Meslek Yüksekokulları açılışına katıldıktan sonra eski günlerine dönme sinyalleri veren ve şuanda mücadele ettiği ligde 5 puan farkla lider konumda bulunan Sakaryaspor Kulübü\'nü ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Sakaryaspor benim eşim ve oğlumun takımı. Daha önce sizlerle çeşitli vesilelerle konuşurken bunu söylemiştim. Sakaryaspor’un bu sorunu bana intikal edinceye kadar futboldan anlamayan bir insandım ben. Fakat güzel şehrimizin bir meselesi olduğu için ve Sakaryaspor gerçekten Türk futboluna, çok önemli bir tarihi geçmişi olduğu için durumdan haberdar olur olmaz şehrin gelişmesinden de bir ölçüde sorumlu insanlardan biri olarak bu konuya el atmak gerektiğe kararını verdik. Takımımızın bugünkü duruma gelmesinde etkisi olan, katkısı olan, bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Birlikte olduğumuz için, birlikte bir güç oluşturduğumuz için, aslında buradayız. Pek çok şehrin başaramadığı bir noktadayız, pek çok şehir takımının başaramadığı bir noktadayız. Tabii bu henüz bir başlangıç. Yani şimdi bu noktadayız ama bunun devamı var. Gelecek yıl var, lig var. Onun ötesinde yapılması gereken çalışmalar var. Bu başlangıcı çok iyi değerlendirmemiz lazım. İyi bir başlangıç olarak görmemiz lazım. Bundan sonraki süreç, artık takıma kalıyor. Arkadaşlarımızın, antrenörlerimizin, kulüp başkanımızın çalışmasına kalıyor” şeklinde konuştu.

Sakaryaspor’un bir maçını izlemeye de gideceğini belirten Bakan İslam, “Latife bir yana maçlarda bulunsak da bulunmasak da nasıl şehrin ablası olmaya karar verdiysek, takımımızın da ablasıyız bundan sonra. Sizlerle beraberiz, sizlerin yanındayız, başarılarınızla iftihar edeceğiz. Bir kere daha aynı pozisyona düşmemek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” diye konuştu.

Sakaryaspor taraftarları Bakan İslam\'a isminin yazılı olduğu Sakaryaspor forması hediye ederken, desteklerinden dolayı da teşekkür plaketi verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]