Bakan İslam, Çarşamba Pazarı'nı gezdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti için seçim çalışması yapmanın kolay olduğunu belirterek, "Bu bizim açımızdan her günkü günden biri gibi. Çünkü bizler ne yaptığımızı biliyoruz, ne yapacağımızı biliyoruz, aklı başında vaatler söylüyoruz" dedi.

Bakan Ayşenur İslam Erenler ilçesinde Çarşamba Pazarı\'nı gezip burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.  Pazarda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İslam, aldığı hediyelerde esnaf ile pazarlık yapmayı ihmal etmedi. Erenler İlçesinde Çarşamba günleri kurulan halk pazarını ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Pazarda kalabalık arasına karışarak vatandaşları ve esnafı selamlayan İslam, 5 yaşındaki torununa hediyelik eşya aldı. Bakan İslam, aldığı hediyelik eşyalarda esnaf ile pazarlık yapmayı da ihmal etmedi.

Burada parti çalışmaları hakkında bilgi alan İslam, şunları kaydetti:

"AK Parti için seçim çalışması yapmak çok kolay. Bu bizim açımızdan her günkü günden biri gibi. Çünkü bizler ne yaptığımızı biliyoruz, ne yapacağımızı biliyoruz, aklı başında vaatler söylüyoruz. Her söylediğimiz vaadi yerine getiriyoruz. Allah\'a hamd olsun bizim 13 yıldır yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın garantisidir. Bunu söyleyebilmek güzel bir arka plan. Allah bizden milletimizin teveccühünü eksik etmesin. Biz de inşallah milletimizi hiçbir zaman mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Bizim büyük Türkiye için kol kola yürüyüşümüz daha 10 yıllarca devam edecek diye düşünüyoruz. Bunun startını da inşallah güzel Erenlerimizden veriyoruz."

Sincan Erkek Yetiştirme Yurdunda çocukların birbirlerine şiddet uyguladığı iddiaları


İslam, partisinin Erenler ilçe teşkilatı ziyareti sonrası bir gazetecinin Sincan Erkek Yetiştirme Yurdunda çocukların birbirlerine şiddet uyguladığı iddiaları ile ilgili olarak, "Ankara Sincan\'daki olayla ilgili bir vatandaş suç duyurusunda bulundu, bununla ilgili ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine, "Bir internet sitesinde çıkan haber üzerine konuyu araştırdık, vatandaş bir dilekçe vermiş savcılığa, \'Eğer Bakan Sincan\'daki olaylarla ilgili suç duyurusunda bulunmadıysa ben Bakan hakkında suç duyurusunda bulunuyorum\' diyor. Biz suç duyurusunda bulunduğumuza göre böyle bir dilekçe geçersiz. Zaten bu konuda soruşturma başlamış. Bizim herhangi bir ihmalimiz yok. Yani Oda TV\'de yayınlanan kendi şehrindeki Bakanıyla ilgili bir haberi alıp kendi sayfasında yayınladığı için o internet sitesini tebrik ediyorum. Herhalde mesaj istediği yere ulaşmıştır. Çok büyük \'aferin\' almıştır" diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]