Bakan İslam, Akyazı'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Hepimiz biliyoruz ki bu defa kastedilen şey sadece değerli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan değil, onun hükümet arkadaşları değil, bu defa Türkiye Cumhuriyetidir. Bu, bir devleti yok etme operasyonudur. Dünya üzerindeki son Türk devleti, ilelebet yaşayacak” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Akyazı Belediye Kapalı Spor Salonunda AK Parti aday tanıtım toplantısına katıldı. Bakan İslam, son günlerde yaşanan gelişmelerin hedefinin yalnızca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet olmadığını belirterek, “Bu bir devleti yok etme operasyonudur. Dünya üzerindeki son Türk Devleti, ilelebet yaşayacak arkadaşlar” diye konuştu.

Bakan İslam, Sakarya’nın Akyazı ilçesinde aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye\'nin AK Parti iktidarıyla önemli bir ekonomik gelişim sağladığını anlattı. Türkiye’de çok sayıda insanın telefon görüşmelerinin dinlendiğini ve bunların montajlanarak internete servis edildiğini söyleyen İslam, bu tür montaj kasetlerinin çok kolay hazırlanabileceğine dikkat çekti.

Bakan İslam, Türkiye’nin gelişiminin bazı kesimleri rahatsız ettiğini dile getirerek, “Türkiye’nin gelişiminin önünde engel olmak isteyenler var. Bu zamana kadar birçok kez girişimde bulundular. Türkiye\'nin başına çorap örmek isteyen bu güçten ürken, dünyanın en stratejik coğrafyasında, içine kapalı, ekonomisi kötü, sokakları daima karışık, insanları her gün ölen ve şehit olan bir ülke olmamız için oyunlarını sürdürüyorlar. Ellerinde hiçbir çare kalmayınca bu sefer yerli bir taşeron buldular ve darbeyi onun üzerinden yapmaya çalıştılar. Bu da hepinizin bildiği gibi kaset darbesiydi” dedi.

Yarım milyon insanın telefon konuşmalarının dinlendiğini söyleyen İslam, montaj kasetlerinin çok kolay hazırlanabileceğine dikkat çekerek, “Bütün konuşmaları dinlemişler, yarım milyon insanın dinlendiğinden söz ediliyor. Bu dinlemeleri biriktirmişler ve sonra montaj masasında kes-yapıştır yaparak bunu dinletiyorlar. Bunun ne kadar kolay olduğunu herkes biliyor. İşte bunlar Türkiye\'nin istikrarını bozmak, kalkınma hareketini ortada bırakmak, önümüzdeki seçimleri kargaşaya çevirmek için birdenbire piyasaya sürüldü. Sadece kasetler olsa iyi, yalanlar ve iftiralar da var. O da yetmedi, beddualar var ama bütün bunlar halkımızın basiretini engelleyemeyecektir” şeklinde konuştu.

Bakan İslam, sözlerine şöyle devam etti:

“Etle tırnak gibi birleşmiştir halkımız. Bu sefer de olacak Allah\'ın izniyle. Hepimiz biliyoruz ki bu defa kastedilen şey sadece değerli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan değil, onun hükümet arkadaşları değil, bu defa Türkiye Cumhuriyetidir. Bu, bir devleti yok etme operasyonudur. Dünya üzerindeki son Türk devleti, ilelebet yaşayacak arkadaşlar. Allah\'ın izniyle yaşayacak ve hiçbir güç bizim istikbalimizi, hürriyetimizi, geleceğimizi elimizden almaya yetmeyecek.”

Konuşmanın ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Hikmet Saygıdeğer Bakan Ayşenur İslam’a çiçek takdim etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, engelli vatandaşların yaptıkları hediyeleri kabul etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkan vekili Ali Ateş, İlçe Başkanı Feyzi Bora, belde, belediye başkanları ve partililer Kuzuluk Belediyesi tarafından tamamlanan spor tesisinin açılış törenine katıldılar.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]