Bakan Feridun Bilgin'in acı günü!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in yengesi Rabia Bilgin, Sivas’ta geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirirken, Sakarya'da yaşayan ve bir süredir tedavi gören amcası Mevlüt Bilgin de aynı gün hayatını kaybetti.

Sivas-Kayseri karayolu Taşlıdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in amcası Remzi Bilgin (65) idaresindeki 58 FP 065 plakalı otomobil, şarampole devrildi. Kazada yaralanan amca Bilgin ile eşi Rabia Bilgin (66), Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Amca Bilgin hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Rabia Bilgin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yengesinin ölüm haberini alan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin özel uçakla memleketi Sivas’a geldi. Bakan Bilgin’i Nuri Demirağ Havalimanı’nda Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer yetkililer karşıladı. Bakan Bilgin karşılamanın ardından amcasının Kadıburhanettin Mahallesi Stadyum Sokak Çongar Apartmanı'nda bulunan taziye evine geçti.

Amcası ve yengesi aynı gün vefat etti


Bakan Bilgin’in yengesinin cenazesi yarın Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla birlikte Yukarı Tekke Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Öte yandan, Bakan Bilgin’in Sakarya’da yaşayan ve bir süredir kanser tedavisi gören amcası Mevlüt Bilgin’in de bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]