"Bak görüyor musun aynadan gidiyorum, bizde böyle" dedi, kaza yaptı

Adapazarı İlçesi\'nde ters yöne girerek diğer araç sürücülerini tehlikeye düşüren dolmuş şoförünün, dikkatsiz şekilde geri geri gelip otomobile çarpması araç kamerasınca görüntülendi.

Yanındaki yeni şoför adayına güzergahı tanıtan şoförün, "Bak görüyon mu aynadan gidiyorum. Bizde böyle yani" dediği anda otomobile çarpması kameraya yansıyor. Kaza sonrası ellerini kaldıran dolmuş şoförünün "Aynaya bakmazsan böyle olur" dediği duyuluyor.

İlginç kaza, Güneşler Mahallesi Hal Caddesi\'nde meydana geldi. Bir başka şoför adayına güzergahı gösteren M.K. isimli dolmuş şoförü, Hal Caddesi\'ne ters yönde giriyor. Bir süre ters yönde ilerleyen sürücü, doğru yönde gelen bir otomobil sürücüsüne hakarette bulunuyor.

Kavşakta kendi yoluna giren dolmuş şoförü, bir süre gittikten sonra yanlış girdiğini ifade ederek hızla geri geri gitmeye başlıyor. Geri giden dolmuş, caddenin diğer yanından gelen ve sinyal vererek sola dönüş yapan otomobile hızla çarptı. Kazada yaralanan olmadı.

Kaza anı ile öncesi ve sonrasında yaşananlar dolmuştaki güvenlik kamerasınca görüntülendi. kaydedilen görüntüde, dolmuş şoförünün hızla geri geri giderken yanındaki şoför adayına "Bak görüyon mu aynadan gidiyorum. Bizde böyle yani" dediği anda otomobile çarpması görülüyor. Neye vurduklarını anlamayan dolmuş şoförü ve yanındaki kişi, bir süre şaşkınlık yaşıyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]