Bahçesini ilaçladı, 2 gün sonra hayatını kaybetti

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde tarım ilacından zehirlendiği şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Taşburun Mahallesi Keçiyatağı mevkiinde bulunan fındık bahçesindeki zararlı otları kurutmak için bahçesini ilaçlamaya giden E.F. (30), akşam evine döndükten sonra eşine rahatsız olduğunu söyleyerek yattı. Bir gün süreyle yüksek ateş ve baş ağrılarının atması üzerine Akyazı Devlet Hastanesi\'ne giden E.F., tarım ilacından zehirlenme şüphesiyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne sevk edildi. 2 gün burada tedavi gördükten sonra Ankara Ulus Yüksek İhtisas hastanesi\'ne sevk edilen E.F., yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. E.F.’nin evli ve biri 3 Yaşında, diğeri 9 aylık iki erkek çocuğu olduğu öğrenildi. E.F.’nin kesin ölüm nedeni yapılan otopsisinin ardından belli olacak.

Akyazı İlçesi'nde evlerinin bahçesine zararlı otları temizlemek için zirai ilaç atarken fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve hastanede hayatını kaybeden Ergün F. son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Taşburan Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Ergün F., üç gün önce evlerinin bahçesine zararlı otları temizlemek için tarım ilacı attı. Akşam evde yakınlarına rahatsız olduğunu söyleyen Ergün F., dinlenmek için yattı. Ertesi gün ateşlenen, mide bulantısı olan Ergün F., yakınları tarafından Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tarım ilacından zehirlendiği belirlenen Ergün F., Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Buradan da Ankara'ya sevk edilen Ergün F., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ergün F.'nin cenazesi bugün Akyazı Taşburun Mahallesi Merkez Camii'nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Taşburun aile mezarlığında toprağa verildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]