Bahçelievler'in SBS Başarısı Göğüs Kabarttı

Eğitim başarısı her yıl artan Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu’nun 8. sınıf öğrencileri SBS’de büyük bir başarıya imza attı. Bu yıl mezun olan 158 öğrenciden 104’ü Fen ve Anadolu Liseleri ile Anadolu Meslek Liselerine girmeye hak kazandı.

Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ömür Çakar yaptığı açıklamada, okul öğrencilerinin başarısından tüm veliler olarak büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Okulumuzla gurur duyuyoruz” dedi.

Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin Seviye Belirleme Sınavı’nda gösterdiği başarıyı değerlendiren Okul Aile Birliği Başkanı Ömür Çakar,  “Okulumuzdan bu yıl sınava giren 158 öğrencinin 104’ü ortaöğretim kurumlarına yerleştiler. Geçtiğimiz yıl sınava giren öğrencilerimizin %51’i ortaöğretim kurumlarına yerleşirken bu yıl, bu oran %65,82 olarak gerçekleşmiştir. 6 öğrencimiz fen liselerine, 46 öğrencimiz anadolu liselerine, 2 öğrencimiz özel liselere ve 50 öğrencimiz de anadolu meslek liselerine kayıt hakkı kazanmışlardır. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısında büyük emeği olan okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize tüm velilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Mezun olan öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarı dileyen Okul Aile Birliği Başkanı Ömür Çakar, Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu’nun her yıl artan sayıyla ortaöğretim kurumlarına öğrenci yerleştirdiğini ifade ederek gelecek yıl bu başarının daha da artması için veliler olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]