Bahçelievler Gazi'de "Öğretmenin Sınırı Yok!"

Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından ilimizde düzenlenen yüzyüze eğitimlerden biri de Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu öğretmenlerine yönelik olarak yapıldı.

Okul konferans salonunda düzenlenen eğitim seminerine öğretmenler büyük bir ilgiyle katıldı. Öğretmenlerin ‘yaşam boyu öğrenme’ felsefesinin gelişmesine, kişisel ve mesleki gelişimine katkıda bulunacak eğitim Dr. Tuncay Akçadağ ile Dr. Meziyet Mozakoğlu tarafından verildi. Eğitim süresince neşeli bir şekilde eğitim etkinliklerine katılan öğretmenler eğitimin çok kapsamlı ve yararlı olduğunu belirterek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

“Konuşan Fotoğraflar”

Eğitim seminerinin sonunda Öğretmen Akademisi Vakfı Öğretim Görevlisi Dr. Tuncay Akçadağ tarafından hazırlanan ve seminer süresince çekilen fotoğraflarla oluşturulan “Konuşan Fotoğraflar” slayt gösterisi ilgiyle izlendi ve başarılı olan öğretmenlere Serdivan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Turgut tarafından sertifikaları verildi.

“Bu Okulda Kaynaşma ve Paylaşma Üst Düzeyde”

Dr. Meziyet Mozakoğlu sertifika töreninde yaptığı konuşmada "Bu okul hakkında duyduğumuz olumlu kanaatlerin boş olmadığını gözlerimizle gördük ve bizzat yaşadık. Okul öğretmenleri arasındaki kaynaşmanın ve paylaşma isteğinin üst düzeyde olduğunu tespit ettik. Kendimizi burada hakikaten bir misafir gibi hissettik. Bizlere bu duyguyu yaşatan okul idarecilerine, öğretmenlerine ve tüm personele çok teşekkür ederiz." dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]