Bahçede Çay İçerken Boynundan Vuruldu

Sapanca ilçesinde kız kardeşiyle evinin bahçesinde çay içen kadın maganda kurşunuyla ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye, Rüstempaşa Mahallesi İstasyon altında meydana gelen olayda eşi Zekeriya Durgun ile birlikte Mersin'den tatile gelen Mesude Durgun, göl evinin bahçesinde kız kardeşiyle birlikte çay içerken havaya rastgele ateş açan magandaların kurşununa hedef oldu.

Sağlık Durumu Ciddi

Magandaların silahından çıkan kurşun Mesude Durgun'un boynundan girdi. Ağır yaralanan Durgun, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durgun'un sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.  

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri göl evinin çevresinde ve yakınlarında boş kovan aradılar. Ormanlık alanda boş kovan arayan polisler ip ucu elde etmeye çalıştılar. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Silahla Karşılamamı Olur

Mesude Durgun'un eşi Zekeriya Durgun, "1 Ağustos tarihinde tatil amaçlı Sapanca ilçesine geldik. Eşim ve kız kardeşi bahçede çay içiyorlardı. Ben silah sesleri duydum. Hatta kendim bile evin içinde irkildim. Daha sonra baldızımın bağırma sesini duydum. Dışarı çıktığımda eşimi kanlar içinde gördüm. Boynunda yara izi vardı. Boynundan vurulmuş. Ambulans çağırdık ve hastaneye kaldırdık. Ramazanı karşılamak için çok silah atıldı. Onlardan biri eşimi ağır yaraladı. Bu olayı kınıyorum. Silahla karşılamamı olur" diye konuştu.  
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]