Bağımsız Aday Adıgüzel'e, İki Bin Kişilik Destek

Sakarya Büyükşehir Başkanlığı için bağımsız aday olmaya hazırlanan Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Adıgüzel, aşure gününde adaylık için hemşehrilerinden tam destek aldı.

Sakarya'da yaşayan Ağrılılar, Ağrılılar Derneği tarafından Kale Restoran'da "Yerel yönetimlerde temsili adaletin sağlanmasına dikkat çekme" konulu toplantı ve aşure gününde bir araya geldi. Aşure ikramlarının yapıldığı günde siyaset konuşuldu. Ağrılılar, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mehmet Adıgüzel'e destek vereceklerini belirterek, "Büyükşehir başta olmak üzere ilçelerde görev alan başkanlar, meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri neden bizden biri olmuyor diye düşünürken bu yola çıktık. Kendi aramızdan bizi temsil edecek biri olarak Mehmet Adıgüzel'i seçtik. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz" dediler.

Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Adıgüzel de, halktan gelen destek doğrultusunda adaylığını resmileştireceğini söyledi. Asıl olanın milletin kararı olduğunu anlatan Adıgüzel, şöyle konuştu: "Millet ne yönde karar verirse biz de o noktada dururuz. Bağımsız adaylık süreci zor bir süreç. Bunun sonuçlarına milletin kararı tesir edecektir. Projelerimiz mevcuttur. Bunlar bir ekip çalışması. Bunlar üzerinde çalışıyoruz. Allah nasip eder 30 martta göreve gelirsek yapacaklarımızı açıklayacağız."
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]