Babasının Karaciğerini Alan Beyzanur, 6 Yaşında

Sakarya'da babasından alınan Karaciğer nakli ile sağlığına kavuşan Beyzanur Cihan 6'ıncı yaş gününü sevenleri ile kutladı.

Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi'nde oturan Cihan ailesinin kızı Beyzanur Kimse Yokmu Derneği ve Hendek Belediyesi'nin katkılarıyla ameliyat edilerek sağlığına kavuşmuştu.

Beyzanur, dün evinde düzenlenen yaş günü partisiyle yeni yaşını kutladı. 17 yıl boyunca çocuk özlemi çektikten sonra Beyzanur`un dünyaya geldiğini belirten baba Halit Cihan, “Beyzanur'a Karaciğer nakli yapılması konusunda teşhis konuldu.Benim kan ve dokum kızımla uyuştu ve hemen ameliyat kararı verildi. Ama maddi imkanlar yüzünden bu ameliyatı yaptıramadık. Bir çok yerden yardım istedik. Bu çağrıya cevap veren Kimse Yok Mu Derneği ameliyat masraflarını üstlendi. Özel bir hastane de ameliyat yapıldı. Şimdi kızımın sağlığı çok iyi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

6 yaşına giren Beyzanur'un doğum gününe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kimse Yok mu Derneği Sakarya Şube Başkanı Özcan İnan ve ailesi katıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci 6. yaş gününü kutlayan minik Beyzanura çeşitli hediyeler verdi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]