Babasının adına kültür merkezi yaptırdı

AK Parti MKYK üyesi ve Sakarya Milletvekili adayı Ayhan Sefer Üstün, işadamı Mehmet Yücel’in Ünlüce Köyü'nde babasının anısını yaşatmak için yaptırdığı Atilla Yücel Kültür Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Kefenin cebi yok, öbür tarafa götürecek imkanımız yok" sözünü hatırlatarak bu tür hayır işlerinin yapılması gerektiğini söyledi.

Ünlüce Köyü'nde yaptırılan Atilla Yücel Kültür Merkezi'nin açılış törenine AK Parti Sakarya Milletvekili adayı olan Ayhan Sefer Üstün, Kaymakam Süleyman Yıldırım, Belediye Başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer ve daire  müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Ayhan Sefer Üstün burada yaptığı konuşmada,  "Bizim anlayışımıza göre hangi hayrı yaparsan seninle birlikte o tarafa onlar gidecek. Geride bütün malların mülklerin burada kalacak ama yaptığın hayırlar öbür tarafa intikal edecek. Bizim anlayışımız esasımız bu. Biz de bir söz de var. 'Kefenin cebi yok, öbür tarafa götürecek imkanımız yok'  O bakımdan böylesi sosyal projelere imza atan arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Mehmet beyi de özel olarak şahsını tebrik ediyoruz ki Sapancamıza ve buradaki mahalemize bu şekilde bir hizmet sağlamış. Burada hizmet alacak bacılarımız kardeşlerimiz burada güzelce vakit geçirirler bilgi edinirler ve hayatlarında bu bilgiyi kullanırlar" dedi.

Kaymakam Süleyman yıldırım ve Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in de bir konuşma yaptığı törende daha sonra kurdela kesilerek kültür merkezi hizmete açıldı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]