Babadağı ve Şimşiroğlu, Başkan Karakullukçu'yla bir araya geldi

Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve İl Jandarma Komutanı J.Albay Adnan Şimşiroğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve İl Jandarma Komutanı J.Alb.Ahmet Adnan Şimşiroğlu Başkan İsmail Karakullukçu\'yu makamında ziyaret etti.

Başkan İsmail Karakullukçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İl Emniyet Müdürümüz Osman Babadağı\'na ve İl Jandarma Komutanımız Ahmet Adnan Şimşiroğlu\'na nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Gerçekten 17 Aralık\'la başlayan sıkıntılı bir süreç, 30 Mart\'ta yapılan Mahalli İdareler seçimleri ile son buldu. Vatandaşımız güveni, istikrarı ve hizmeti seçerek ülkemizin her alanda ilerlemesine karşı kurulan tuzaklara prim vermedi. Siyaset dönemi bitti. Şimdi hizmet zamanı. Arkadaşlarımızla birlikte yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığımız projeler hakkında gerekli keşif ve ihale aşamalarını hazırlamaya başladık bile. İnşallah Arifiye\'miz de yakaladığımız bu gelişme sürecini hız kesmeden devam ettirmek istiyoruz" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]