Baba Ocağına Ateş Düştü

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde asker eğlencesine müdahale ederken, arkadaşının kaza kurşunuyla şehit olan polis memuru Ahmet Sargın'ın (41) Mersin'deki baba ocağına ateş düştü.

Sakarya'daki acı haber, şehit polisin Mersin'deki baba evine gece telefonla ulaştı. Acı haberi alan aile yıkılırken, şehidin baba ocağı taziyeye gelen yakınlarıyla dolup taştı. Kocavilayet Köyü'ndeki Sargın ailesinin evine dev Türk bayrağı asılırken, anne Fatma Sargın şehit oğlunun ardından ağıtlar yaktı. "3 çocuğunun yüzüne nasıl bakacağım, kuzum benim" diye gözyaşı döken acılı kadının feryatları yürekleri dağladı.

Kalp rahatsızlığı bulunan ve bu yüzden sakinleştirici iğne yapılan baba Yusuf Sargın ise, acı haberi gece saat 02.00'de öğrendiklerini belirterek, "En son dün annesi ile görüşmüştü. Kendisi geçen sene bayramda buradaydı. Bu sene izine gelip gelmeyeceği belirsizdi. Kısmet de olmadı zaten." dedi.

Arkadaşının kaza kurşunuyla şehit olan Ahmet Sargın için yarın Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenleneceği öğrenildi. 13 yıllık polis memuru olan Sargın, evli ve 3 çocuk babasıydı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]