Aziz Duran'ı Yere Göğe Sığdıramadı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser'i ve Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Duran'ı personeli ile birlikte karşılayan Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,  Başkan Duran'ı güzel sözlerle övdü.

Başkan Duran'ın şehre büyük hizmetler verdiğini belirten Zeki Toçoğlu, “15 yıldır belediye başkanlığı yapmak herkese nasip olmaz. Başkanımız Aziz Duran belediye başkanlığı görevini layığı ile yerine getirmiş, yaptığı büyük hizmetlerle şehrimizi bu günlere kavuşturmuştur. Eşit hizmet anlayışı ile Sakarya'nın her köşesinde emeği olan başkanımıza, şehrimize ve ilçemize verdiği tüm hizmetler için teşekkür ediyorum. Başkanımız belediye başkanlığı görevinden ayrılıyor, bu ayrılış siyasetten bir ayrılış değil bizce.  Kendisini her zaman daha güzel ve önemli görevlerde görmek isteriz. Başkanımıza bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyorum” dedi.
Gözüm Arkada Kalmayacak

Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun çok deneyimli ve dürüst bir kişi olduğunu ifade eden Başkan Duran “Zeki kardeşim, ismi gibi zeki, dürüst, deneyimli ve çalışkandır. Büyükşehir belediye başkanlığından ayrılırken gözüm arkada kalmayacak. Çünkü Zeki kardeşim Serdivan'a nasıl güzel hizmetler verdiyse, Sakarya'ya aynı güzellikte hizmetler verecektir. Bundan hiç şüphem yok. Büyükşehir Belediyesini gönül rahatlığı ile Zeki kardeşime teslim edeceğim. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.
Hediye Verdi

Serdivan Kaymakamı Fahri Keser ise Başkan Duran'ı ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, “3 dönem şehrimizde Büyükşehir belediye başkanlığı yapmış Başkan Aziz Duran'ı ağırlamaktan son derece mutluyum. Sakarya sizin hizmetlerinizle gelişmiş ve modern şehirlerarasında yerini aldı. Serdivan ilçemizede büyük katkılarınız olmuş. Tüm hizmetleriniz için şahsın ve Serdivanlılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu günün anısına Başkan Duran' a duvar saati hediye etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]