Aziz Duran: "Yarınlar Bu Günlerden Daha Güzel Olacak"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB) Başkanı Hasan Alişan'ı ziyaret etti.
Başkan Duran SESOB'un şehrin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımızın ve odalarımızın her zaman yanında olduk. Sakarya'daki yerel yöneticiler olarak bir ahenk içerisinde çalışıyoruz. Güzel Sakarya'mız her açıdan gelişiyor. Altyapısıyla, üstyapısıyla Sakarya örnek şehirler arasındadır. Bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Yeni projelerimizin çalışmaları da devam ediyor. İnşallah yarınlar bugünlerden çok daha güzel olacak" dedi.

SESOB Başkanı Hasan Alişan ise, Başkan Duran'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alişan, "Esnaf odaları olarak başkanımızla sık sık bir araya geliyor, sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı aktarıyoruz. Bugüne kadar başkanımız her konuda bize destek verdi. Sakarya'mızın Büyükşehir statüsüne girmesiyle birlikte şehrimizdeki küçük işletmelerin bazı sorunları ortaya çıkıyor. Bu sorunlarımızı Başkanımızın desteği ile aşıyoruz. Her zaman esnafının yanında olan ve ilgisini bizden esirgemeyen Başkanımız Aziz Duran'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]