Aziz Duran Rekor Kırdı: 650 Km Asfalt

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, büyükşehir sınırları içerisindeki ilçe ve beldelerde 4 yıldan bu yana 650 kilometre yolun sıcak asfalta kavuştuğunu söyledi.

Duran, yaptığı yazılı açıklamada, büyükşehir belediyesi sınırları içindeki yolların yüzde 85 oranında asfalta kavuştuğunu belirtti. Asfalt çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Duran, "Yol medeniyet demektir. Biz bu anlayış içerisinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. 2004 yılından bu yana 650 kilometre yolu asfaltladık. Yollarımız tozdan topraktan kurtuldu. Büyükşehir sınırları içerisindeki ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize de bu hizmeti götürdük" dedi.

Asfaltın pahalı bir yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Duran, "Fakat biz bütün fedakârlıkları yaparak bu hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürdük ve götürmeye de devam ediyoruz. Sıcak asfalta kavuşan mahallerimiz, köylerimiz şenleniyor. Buralarda yaşayan insanlarımız bizlere güzel dileklerini iletiyorlar. Bu mutluluk da bize yetiyor" diye konuştu. Duran, asfaltlama çalışmaları yanında, yollardaki bakım ve onarım çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]