Aziz Duran, Helallik İstedi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine veda yemeği verdi.

Tuna Tan Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemek programına eski belediye meclis üyeleri ve şu an görevde olan meclis üyeleri katıldı. Keyifli sohbetlerin ve duygusal anların yaşandığı yemek programında, Başkan Aziz Duran, Sakarya’ya yaptıkları katkılardan dolayı meclis üyelerine plaket verdi.
Ben Hakkımı Helal Ediyorum, Sizlerde Helal Edin

Programda bir de konuşma yapan Başkan Duran, “15 yıldır bu şehre hizmet ediyoruz. Belediyecilik gönül işidir. Değerli hemşerilerimiz bize 3 dönem belediye başkanlığı görevini verdi. Bizlerde bu şehre en iyi hizmeti yapabilmek için gece gündüz çalıştık. 15 yılın sonunda çok güzel bir şehir ortaya çıktı. Büyük bir deprem yaşamamıza rağmen, Sakarya şehircilik bakımından Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasına girdi. Tabi biz bunları tek başımıza yapmadık. Sizlerle birlikte bunları başardık. Ben artık belediyedeki görevimi tamamlıyorum. Hepinize güzel hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, sizlerde helal edin” dedi.
Dört Bir Yanda Duran'ın İmzası Var

Başkan Aziz Duran’ın konuşmasına meclis üyeleri alkışlayarak karşılık verdi. Başkan Duran’ın ardından meclis üyeleri adına bir konuşma yapan Süleyman Özmen, “Sakarya’nın dört bir yanında Aziz Duran’ın imzası vardır. Nereye bakarsanız bakın onun ortaya çıkardığı bir eseri mutlaka görürsünüz. Bu şehir Aziz başkanı asla unutmayacaktır. Zaten bu dev hizmetler kendini her daim hatırlatacak nitelikte. Biz de meclis üyeleri adına kendisine teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İrfan Sezer, Başkan Aziz Duran’a günün hatırasına çini bir tabak hediye etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]