Ayşenur İslam, Taraklı'da düzenlenen iftara katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Ekmel beyin ekmek teklifine ne diyorsunuz? Biz artık çok şükür ekmek için değil, daha büyük şeyler için mücadele ediyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi\'nce Taraklı ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan İslam, konuşmasında, Türkiye\'deki ve İslam alemindeki mazlumlar ile dünyayı kucaklayacak dualarla iftar ve sahur sofralarına oturulması gerektiğini söyledi.

İslam, Türkiye\'nin yarınını belirlemek için 25 gün kaldığını belirterek, "Büyük Türkiye\'nin rotasını çiziyoruz. Çok kısa süre sonra sandıklar kurulacak bu seçimde millet en fazla tanıdığı, en fazla sevdiği lideri oylayacak. Artık kendimiz için değil, milletin adamı için, değerli Başbakanımızı cumhurbaşkanı yapmak için sizlerden oy istiyoruz. Bir kere daha güçlü bir sesle \'istikbale doğru, büyük Türkiye için seninle\' diyeceğiz" diye konuştu.

"Kapı kapı dolaşıp, Türkiye\'de 12 yılda neler olduğu anlatmak lazım" diyen İslam, "Size bir dilim ekmek vaat edenlere \'hayır\' deyin. Ekmel beyin ekmek teklifine ne diyorsunuz? Biz artık çok şükür ekmek için değil, daha büyük şeyler için mücadele ediyoruz. Bir daha eski günlere dönmek ister misiniz? Yeniden bir dilim ekmek için mücadele etmek ister misiniz? Size bunu vaat edenlere \'hayır\' diyecek misiniz?" ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]