Ayhan Sefer Üstün ADARAY ile Arifiye'ye gitti

AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, gerçekleştirdiği Arifiye ziyaretinde kısa bir süre önce hizmete giren hafif raylı sistem ADARAY\'ı tercih etti.
 
Arifiye tren garından Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar tarafından karşılanan Ayhan Sefer Üstün, garda yaptığı açıklamada, "Modern ulaşım olanaklarının devreye sokularak insanımızın hızlı, güvenli ve konforlu bir ortamda yolculuk etmesini sağlayan, ADARAY projesinde emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra Arifiye Kültür Merkezine geçen Üstün ve Başkan Karakullukçu burada VİP salonunda bir süre dinlenerek, Arifiye Kent meydanını ve Arifiye\'yi izledi. Daha sonra Kültür merkezi kompleksi içerisinde bulunan işyerlerini ve sağlık ocağını ziyaret eden Üstün Arifiye’deki değişimin gözle görülür olduğunu söyledi.

“Her gelişimde yeni bir çalışma ve proje ile karşılaşıyorum."

Başkan İsmail Karakullukçu ile birlikte Gölbaşı Parkı, meslek yüksekokulunu, hanlı düğün salonunu ve diğer çalışmaları yerinde inceleyen Üstün, çalışmalar hakkında Başkan İsmail Karakullukçu\'dan bilgi aldı. Arifiye\'nin sürekli geliştiğini vurgulayan Ayhan Sefer Üstün, “Her gelişimde yeni bir çalışma ve proje ile karşılaşıyorum. TBMM\'deki görevim gereği ülkemizin birçok ilini geziyorum. Hamdolsun Sakarya\'mız son yıllarda sayın Belediye Başkanı ve arkadaşlarımızın başarılı ve gayretli çalışmaları ile sürekli gelişip, güzelleşiyor. Kendilerini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamı diliyorum" dedi.

Başkan İsmail Karakullukçu ise yaptığı açıklamada, "Sayın Milletvekilimizin bizi onurlandırıp, yaptığımız çalışmaları yakından incelemesi bizi ziyadesiyle memnun edip, çalışma şevkimizi artırıyor. Kendileri tüm çalışma ve projelerimizde bizlere gerekli her türlü desteği veriyor. Bu bağlamda yeri gelmişken Sayın Üstün\'ün şahsında tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Yapılan tüm hizmetler, bir ekip çalışması ve iş birliği sayesinde hayat buluyor" dedi
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]