Ayanoğlu: "Vatandaşlar Bizden Hizmet İstiyor"

MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu, partisinin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ile birlikte Karaköy Mahallesini ziyaret etti.

Adapazarı Merkezine bağlı Karaköy Vatan Caddesi’nde mahalle halkı ile buluşan MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; vatandaşların kendilerinden hizmet beklediğini söyledi. Partisinin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim çalışmalarını Karaköy Mahallesi’nde sürdüren MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; iki ayrı kahvede toplantı yaptı.

Hizmet Vereceğiz

29 Mart seçimlerinin önemine değinen Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ayanoğlu; “Bu seçim hayatından memnun olanlar ile hayatından memnun olmayanların seçimi olacaktır. Biz sokaklarda dolaşırken, herkes bize ‘başkanım size ulaşabileceğiz mi?’ diye soruyor. Demek ki bu şehirde vatandaşların başkanına ulaşabilme sorunu var. Vatandaşlar, bizden değişiklik ve hizmet istiyor. Bende bu hizmeti, 29 Mart’ta seçildiğimde vatandaşlara vereceğiz. Ben, hiçbir parti ayırımı yapmadan, ulaşılabilir bir başkan olacağım. Bu gidişattan memnun değiliz diyorsanız. Tercihinizi bizden yana kulanın. Belediyeye geldiğinizde, orada bir ağabeyim veya kardeşim var diyeceğiniz bir başkan olacağım” diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]