Ayanoğlu: AK Parti Bu Milleti Çıldırttı

MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu; önceki akşam Kasımlar ve Bileciler Mahallelerine  birlikte giderek, seçim çalışmalarını sürdürdü.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar, MHP Merkez Seçim Komisyonu Başkanı Ayhan Kayıkçı, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Salih Okutan, Erdem Özbek, Belediye Meclisi Meclis Üyesi Aday Adayı Metin Ökden, İsmail Deniz, Adnan Ruhi Üzümkaya ve beraberindeki partili yöneticiler ile birlikte  Kasımlar ve Bileciler Mahallelerine giden Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; burada vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Çıldırttı

AK Parti’nin başta, esnaf, memur ve çiftçi olmak üzere toplumun büyük bir bölümünü, aldığı üzücü kararlarlarla çıldırttığını ve halka 15 yıldır hiçbir şey veremediğini dile getiren Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; “Siz bu sıkıntıları çeken çiftçi dostlarımız olarak, 29 Mart’ta ona görene kararlarla oy vermelisiniz. Bu vesileyle, 29 Mart’ta sizin desteğinizle, 30 Mart’ta sizin Adapazarı Belediye Başkanız olmak istiyorum” dedi.

İşsizlere İş İmkanı

Adapazarı Belediye Başkanı olduğunda ilk hedeflerinin işsizlere yeni iş imkanı sağlayarak, Sakarya’yı da fuar merkezi haline getirmek olduğunu söyleyen MHPli Ayanoğlu; “Bu bölgenin geçim kaynağı, çiftçilik ve hayvancılık olduğundan dolayı, Adapazarı’na Sanayi ve Ticaret fuarıyla birlikte, tarım fuarı kuracağız. Kuracağımız bu tarım fuarının içinde yer olacak olan organik pazarda; köylü-çiftçi ürünlerini direk o burada satacaktır” diye konuştu.

Ticaret Canlanacak

Hayatta iki şeyi sevdiğini ve bu iki şeyin önemli olduğunu savunan MHPli Ayanoğlu; “Bunlardan biri bayrak, diğeri ise şehir sevgisidir. Benim bayrak ve şehrim için yapmayacağım şey yoktur. Adapazarı yıllardır kötü yönetildiği için, şehrin ticari hayatı bitmektedir. Biz seçilip, göreve geldiğimizde, şehrin ticari hayatını canlandıracağız. Gençlerimize yeni iş sahaları açarak, onlar için köy ve mahallerinde, spor sahaları yapacağız” dedi.

37 Yandaş, İçereide Yatıyor

Şehrin iyi yönetilmediğini hatırlatan, MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu; “Bu şehrin 15 yıldır iyi yönetilmiyor. Bu şehrin başında olanların 37 yandaşı, şimdi içerde yatıyor. Benim 30 yıllık devlet ve sendikacılık hizmet sürecimde, kim haksızlığa uğradıysa, ben hep oradaydım. Bu şehre iyi hizmetler gelmesi için oylarınızı bekliyorum. Bize oy verin, bakın o zaman Sakarya’da neler değişecek göreceksiniz” diyerek, destek istedi.

Emin Onun Ben Sizden Korkacağım

Sakarya’nın iki şeye ihtiyacı olduğunu savunan MHPli Toçoğlu; “Bizim para ve adama ihtiyacımız vardır. Para önemlidir, çünkü bu unsursuz hiçbir şey yapılamıyor. Herkese para kazandıracağız. Adam lazım çünkü, bu şehir iyi adam gibi adamlarla yönetilir. Başınız sıkıştığında, hatırlı adamlara ihtiyaç vardır. O hatır da bizde mevcuttur. Belediye başkanından kimse korkmamalıdır. Esasa başkan halktan korkmalıdır. Emin onun ben sizden korkacağım. 30 Mart’ta yer yerinden oynayacak. Sakarya’yı Türkiye değil, Dünya konuşacak. Dünya nasıl Obama’yı konuşuyorsa, Dünya, öyle Sakarya’yı konuşacak. Siz yeter ki bize güvenin” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]