Avrupa Tango Şampiyonu'ndan SATSO'ya teşekkür

Sakaryalı tango sanatçısı Onurhan Ateşli ile partneri Pınar Ulus, Bosna Hersek’te düzenlenen “Eşli Danslar Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’ye birincilik getirdi. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda yarışmaya katılan dansçı çift gerek ulusal gerek uluslararası platformda ciddi başarılara imza attılar.

Geçtiğimiz ay, İstanbul Fatih Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Kulüplerarası Türkiye Arjantin Tango Şampiyonası’nda, ikincisi olan ve ardından Bosna Hersek’te düzenlenen Eşli Danslar Avrupa Şampiyonası’nda birinci olan Sakaryalı dansçı Onurhan Ateşli Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti. Kurumsal anlamda verdikleri desteklerden dolayı Başkan Kösemusul nezdinde tüm SATSO camiasına teşekkürlerini sunan Sakaryalı Dansçı Onurhan Ateşli, hazırlık süreci uzun ve yorucu olan heyecanlı yarışmada şehrimizi ve ülkemizi temsil etmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Sakaryalı dansçı Onurhan Ateşli, Türkiye’ye bu başarıyı getirmesinde katkı sağlayan maddi ve manevi destek veren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile yarışma süreci ve hedefleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kösemusul, Sakarya ve Türkiye’nin ekonomi alanında olduğu kadar sanat ve sosyal etkinlikler anlamında başarı ile temsil ediliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki ay İtalya’da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonasına katılacak olan dansçılara başarılar diledi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]