ATSO'ya 4 Ayda 398 Yeni Üye Kayıt Yaptırdı

Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk, 2 Ocak-15 Nisan tarihleri arasında ATSO'ya 398 yeni üyenin kayıt yaptırdığını söyledi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, dünyayı saran global krize ülke içindeki siyasi sorunların eklenmesiyle her kesimde bir tedirginliğinin baş gösterdiğini, mali piyasaların oldukça hassas bir sürece girdiğini kaydetti. Krizin büyüme kaygısının müteşebbisleri endişelendirdiğini belirten Öztürk, şirket sermayelerinin küçültüldüğü ya da şirketlerin kapandığını vurguladı.

Yeni yatırımlar yapmak isteyen iş adamlarının bu kararlarını bir kez daha gözden geçirmek zorunda kaldıkları bir süreçten geçildiğini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu: ''İlimiz sanayici ve iş adamlarının, bu süreci en az kayıpla atlatabilmesi için temkinli olmaları önemli. Şu an itibariyle gelinen noktada, küçük esnaflarımız ve iş adamlarımız zor bir dönemden geçmekte, piyasada nakit para akışının olmadığı, senet ödeme problemlerinin yaşandığı, çeklerin karşılıksız çıkabildiği bir Sakarya ekonomik tablosu izlemekteyiz. Ekonomik gidişattaki bu tabloya karşın 2 Ocak-15 Nisan tarihleri arasında odamıza 398 yeni üye kayıt yaptırdı. Yine aynı dönemde çeşitli nedenlerden dolayı 57 üye kaydını sildirmiştir. Diğer yandan odamızın toplam faal üye sayısı 8 bin 650'dir''
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]