ATOGEM Ramazan'da Kimleri Sevindirecek?

Adapazarı Belediye Başkan Danışmanı Saim Oral, kısa adı ATOGEM olan Adapazarı Toplumsal Gelişim Merkezi’nin Ramazan ayında gerçekleştirdiği yardımları kamuoyuyla paylaşmak üzere Hür Fm'de Hülya Sürücü ile Detay Programı'nın konuğu olacak. 

Yaklaşık 1 saat sürecek olan programda Adapazarı Toplumsal Gelişim Merkezi'nin kuruluş amaçları, faaliyetleri ve yardıma muhtaç kişilere yönelik olarak yürütülen yardım çalışmaları ele alınacak. 

Hülya Sürücü ile Detay Programında ayrıca, ATOGEM’in Ramazan ayında gerçekleştirdiği yardımların yanı sıra, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere yönelik olarak hayata geçirmeyi planladığı yardım projeleri ile istihdama yönelik çalışmaları da konuşulacak. 

Vatandaşları yardım konusunda duyarlı olmaya davet etmeyi amaçlayan, ayrıca 92.1 frekansından ve hürce.com internet adresinden canlı olarak dinlenebilecek olan program, 28 Ağustos Cuma günü saat 16.00'da başlayacak. 

Adapazarı Belediye Başkan Danışmanı Saim Oral’a yöneltmek istediğiniz sorularınızı 0 264 278 80 03 no'lu telefona yazdırabilirsiniz.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]