Atilla Albuyur, Serdivan mahallelerinde

CHP Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Albuyur, seçim çalışmaları çerçevesinde Serdivan İlçesi’ne bağlı mahalleri esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Adaylığı yolunda seçim çalışmalarını artırarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Atilla Albuyur, İlçeye bağlı Uzunköy, Meşeli, Kızılcıklı, Beşevler, Köprübaşı, Bahçelievler ve Aşağıdereköy mahallerine giderek buradaki esnaf ve vatandaşlarla yüz yüze görüştü. Vatandaşların istek ve sorunlarını yerinde dinleyen CHP Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Albuyur, “Biz yöneticilerimizi ve halkımızı ayağımıza çağırarak, onlara kendimizi dinletmek yerine, biz halkımızın ayağına giderek, sorunları yerinde tespit etmek ve mekanlarına misafir olmak için aday olduk” dedi.

Gittiği mahallerde her kesim yaşlı ve gençlerin sevgi seliyle karşılanan Atilla Albuyur, gerek ev gerek tarla gerek kahvehane gerek işyerinde gerek traktör üstünde gerek cenazede ve mevlitte gerek cemiyette gerek camide gerekse sokakta tüm vatandaşla tek tek sohbet etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]