Atılgan'ın Başarısı Parmak Isırttı

Toplamda yüz sporcunun katıldığı müsabakalarda, Atılgan'ın Taekwondocuları dereceleri kimseye vermediler.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası olarak yapılan minik ve yıldızlar Taekwondo il şampiyonasında ilimizde; Atılgan Spor Kulübü, Sakarya Taekwondo Spor Kulübü ve Hendek Geçlik Kulübü katıldı.

Milli Takım Antrenörü ve Atılgan Spor Sakarya Taekwondo Kulübü Antrenörü Davut Cengiz “Biz ilimizi, Türkiye'de iller arasında ve uluslar arasında temsil ettiğimiz gibi ilimizde il temsilciliği ve il müdürlüğünün organize ettiği bu anlamı büyük olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı müsabakasında yine 80 sporcuyla katılarak kulübümüzü başarıyla temsil ettik. Milli Takım Antrenörü Davut Cengiz Atılgan Spor Kulübü olarak 18 birincilik, 10 ikincilik, 11 üçüncülük alarak takım halinde bu büyük müsabakada Sakarya şampiyonu olmayı başardı. Cengiz bu müsabakaya zaten biz Sakarya ve Atılgan Spor Kulübü olarak katıldık."dedi. 

Hendek Spor Kulübü'ne de katılımlarından dolayı teşekkür eden. Milli Takım Antrenörü Davut Cengiz “Bu müsabakada bizi yalnız bırakmayan Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal’a teşekkür ederken bu müsabakada emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan,  Şube Müdürü Özcan Cesur’a Taekwondo İl temsilcisi Cüneyt Özere, Eskişehir, Düzce, Bolu , İzmit, Sakarya hakemlerine ve Gençlik Spor personeline katılan tüm kulüp antrenörlerine ve sporcularına teşekkür ediyorum. Bizim başarımız Sakarya’nın başarısı olduğuna inanıyoruz,
dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]