Atatürk ve Aykut Yiğit İlkokulları'nda devir teslim

Sakarya’da geçtiğimiz hafta 66 okula yeni müdür atamaları yapılmıştı. Cuma günü kararnamelerini alan yeni müdürlerden bazıları görevlerine hemen başladılar. Görev değişikliğinin yaşandığı Atatürk ve Aykut Yiğit İlkokulları\'nda görev devir teslim törenleri düzenlendi.

Atatürk İlkokulu\'ndaki devir teslim töreninde Muhterem Altın okulun yeni müdürü Türk İş İlkokulu eski müdürü Müdür Turan’ı, müdür yardımcılarıyla birlikte çiçeklerle karşıladı. Atatürk İlkokulu\'nun yeni müdürü Müdür Turan, yapılan devir teslim töreninden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, başarılarıyla adından sözettiren Atatürk İlkokulu\'nun eğitimdeki başarı çıtasını daha da yükseklere çıkarmak için elbirliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

Bu törenin ardından Atatürk İlkokulu’na veda eden Muhterem Altın, yeni görev yeri Karaman Aykut Yiğit İlkokulu\'na gitti. Burada Türk İş İlkokulu\'nun yeni müdürü Ökkeş Şahin ve müdür yardımcıları tarafından çiçeklerle karşılanan Muhterem Altın herkese teşekkür ederken, bundan sonra Aykut Yiğit İlkokulunun başarısı için çaba sarfedeceğini söyledi. Aykut Yiğit İlkokulundaki görevini Muhterem Altın’a teslim eden başarılı okul müdürü Ökkeş Şahin ise yeni görev yeri Türk İş İlkokulu’na uğurlandı.

Görev yeri değişen 66 okul müdürünün yeni görevlerine hafta başından itibaren başlayacağı öğrenildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]