Atatürk Sanayi Sitesi esnafı, oltalarını çıkardı

Sakarya’nın en modern sanayisi olan Atatürk Sanayi Sitesi, yağan yağmurla birlikte sular altında kalırken, her yağmurda aynı sorunla karşılaşan esnaf, sıkıntılarına bir türlü çözüm bulamıyor.

SASKİ’den gelen giden yok
En ufak yağmurda birlikte, içler acısı duruma düşen Sakarya’nın en modern sanayisi Atatürk Sanayi Sitesi esnafı, yollarının ve dükkanlarının sular altında kalmasıyla başa çıkamıyor. Her yağmurda aynı sorunla karşılaşan esnaf, sıkıntılarına bir türlü çözüm bulamazken, çıkardıkları oltalarıyla, adeta balık tutmaya başladı. Sorunları defalarca SASKİ’ye bildirdiklerini dile getiren esnaf, bu konuda kendilerine dinlemediklerini, her yağmur yağışta, SASKİ’ye defalarca bildirmelerine rağmen sorunlarına bir türlü çözüm bulamadıklarına yakındı.

Elektronik ekipmanlar zarar görüyor
Atatürk Sanayi Sitesi esnaflarından Endüstriyel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Nebilir, konuyla ilgili esnaf adına yaptığı açıklamasında, yağmur atık su sisteminin sanayiye yetmediği ve bunu SASKİ’ye defalarca bildirmelerine rağmen, düzenli kanalizasyon temizliği yapılmadığını söyledi. Nebilir: “Böyle nezih ve modern bir sanayi sitesinin bu sorunlarla uğraşmaması gerekir. Yetkililerin bu sorunumuza bir an önce çözüm bulmalarını istiyoruz. İşyerlerinde elektronik ekipmanlarımız su baskını ile birlikte zarar görmektedir. Buda esnafın mağdur olmasına ve işlerini yapmakta zorluk çekmelerine sebep olmaktadır.” diyerek, SASKİ’den çözüm istedi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]