Atabek "Yurt dışındaki vatandaşlarımıza da hizmet vereceğiz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, bakanlığın ilerleyen günlerde yurt dışında temsilcilikler açacağını söyledi.

Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt\'u ziyaret eden Atabek, ilçelerin sorunlarıyla ilgili bilgi edinmek istediklerini anlattı.

Atabek, bakanlıkta sürekli belediye başkanlarını ağırladıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bildiğiniz üzere bakanlıkta Sakarya masası var. Arkadaşlarımızda Sakarya\'ya hizmet için çalışıyorlar. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bütün Türkiye genelinde hizmet veren bir bakanlık, ilerleyen günlerde yurt dışında temsilciklerimiz açılacak. Bundan sonra yurt dışındaki vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz ama Sakarya\'nın yeri bizde ayrı."

İlçelerdeki incelemelerinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam önderliğinde kentte toplantı yapacaklarını kaydeden Atabek, "Genel olarak Sakarya\'da neler yaptık, neler yapacağız, Sayın Bakanımızın önderliğinde böyle bir toplantıyı hayata geçireceğiz. Sakarya\'da çok iyi işler yapılıyor, bundan önceki işlere eşlik ettiğimiz gibi bundan sonraki her işe eşlik etmeye çalışacağız" ifadesini kullandı. 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]