Atabek, TRT Haber ve Beyaz TV'de gündemi değerlendirdi

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakan Yardımcısı Atabek, katıldığı televizyon programlarından muhalefet partilerinin kadına şiddet konusunda da muhalefetlerini gösterdiklerini söyledi.

Çiğdem Erdoğan Ataberk, son günlerde artan şiddet olaylarının tek başına hiçbir kurumun çözeceği bir konu olmadığına dikkat çektiği konuşmasında, “şiddet ortamında büyüyen çocuk, şiddeti öğrenerek büyümüş olur, sonra da şiddet uygular” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakan Yardımcısı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Çiğdem Atabek, Özgecan Aslan’ın katledilmesiyle gündemdeki yerini arttıran şiddet konusunda açıklamalarda bulundu. Atabek TRT Haber ve Beyaz Tv ‘de yaptığı konuşmalarda Özgecan Aslan’ın ailesine Allah’tan sabır, baş sağlığı dileyerek: “ şiddet öğrenilebilen bir davranış biçimidir. Dolayısıyla başta aile olmak üzere, çevresinden ve medya üzerinden etkilenen çocuklarımızı önce ele almalıyız. Diğer taraftan Bakanlığımız birçok çalışma gerçekleştirdi. Şimdi de ASDEP projesi kapsamında her aileye bir sosyal çalışmacı görevlendirilecek. Bu çalışanlarımız aileleri bizzat ziyaret ederek sorunları ve çözüm yollarını belirleyecekler” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]