Atabek: "Sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışacağız"

Eski Bakan Yardımcısı Çiğdem Atabek, Sakarya’daki sivil toplum kuruluşlarına başlattığı ziyaretlerini SESOB ve Demiryol-İş sendikasıyla devam ettirdi. Atabek, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada Sakarya için birlikte çalışacaklarını vurguladı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, belediye başkanları ve parti teşkilat ziyaretlerinin yanı sıra, sivil toplum örgütleriyle de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Atabek,Türk-İş Sendikası İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Başkanı Cemal Yaman’ı ve Türk-iş’e bağlı sendika başkan ve yöneticileriyle bir araya geldiği ziyarette, sendika çalışmaları hakkında bilgi aldı. Atabek burada yaptığı konuşmada “ Sakarya için çok önemli çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalarda Sayın Başkanları’nda katkısı büyük oldu. Yeni dönemde de Sakarya için birlikte çalışacağız, Sakarya’nın kazanımlarını arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türk-iş İl Temsilcisi Yaman, Çiğdem Erdoğan Atabek’in çalışkan ve iş bitirici kişiliğinin Sakarya için önemli olduğunu ifade ederek “ Çiğdem Atabek hanımefendiye aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum. Kendisinin aday olması ve seçilmesi halinde Sakarya’ya büyük bir kazanım olacağına inanıyorum” vurgusunda bulundu.

Çiğdem Atabek, daha sonra Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada Başkan Hasan Alişan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Alişan da ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “ Sayın Atabek, bugüne kadar yaptığı çalışmalarda her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olduğunu göstermiştir. Bundan sonra da milletvekili olması halinde Sakarya’mız adına çok memnun olacağımızı belirtmek isterim” dedi. Atabek, Sakarya’yı her alanda çok iyi bildiğini ifade ettiği konuşmada, biz bugüne kadar sivil toplum örgütlerimizle birlikte çalıştık, onlardan gelen talepleri önceliğimiz olarak gördük ve Sakarya’mıza katkı sağlamak isteyen her bir yaklaşımı önemli görüp değerlendirdik. Bundan sonraki çalışmalarımız da aynı hassasiyetle Sakarya için yapılacaktır.” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]