Atabek Genç Adamlarla Buluştu

Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Şubesi, Bahar Yarıyılı tanışma ve istişare toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen tanışma toplantısına katılan Atabek ve Öztürk de Genç Adamlara faaliyetlerinde destek olacaklarını belirttiler.

Erenler Belediyesi teşekkülü Sakarya Park Nehir Sefası’nda gerçekleşen organizasyona MTTB’li gençlerin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakan Yardımcısı, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de katıldı.

MTTB Sakarya Şube Başkanı Özcan Ayma’nın Balkanlarda gerçekleşen İl Başkanları toplantısı sebebiyle katılamadığı organizasyon kahvaltı programı ile başladı. 

Kahvaltının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Milli Türk Talebe Birliği Başkan Yardımcısı Çağrı Özdamar, “Bugün burada toplanmamızın sebebi kendi ailemiz olarak gördüğümüz insanlar ile bir arada olmaktır. Çok değerli Milletvekili Aday Adayı, Aile ve Sosyal Politikalar  Bakan Yardımcılığı yapmış Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek, Erenler Belediye Başkanı Sayın Cavit Öztürk ve çok değerli büyüklerimiz var. Bizlerle bir arada oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Organizasyonumuzdaki desteklerinden ötürü Cavit Öztürk Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öztürk, “MTTB Adından Sıkça Söz Ettiriyor” 
MTTB Sakarya Şubesi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı konuşmada, “MTTB yakinen ilgilendiğim, elimden geldiğince vakit ayırmaya çalıştığım bir sivil toplum kuruluşu. Sakarya’daki faaliyetleri ile de adından sıkça söz ettiriyor zaten. Daha önce bir araya geldiğimde de belirttiğim gibi ben MTTB’li gençlere Başkan Cavit Öztürk olarak değil; içlerinden bir abi olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Milletvekili Aday Adayımız, kardeşim Çiğdem Erdoğan Atabek’e de organizasyona katıldığı için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Atabek, “Yeni Erdoğan’lar Çıkarabilirsiniz”
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek de konuşmasında Milli Türk Talebe Birliği teşkilatlarının Yeni Türkiye’yi inşa eden kişileri yetiştirdiğine değindi. MTTB’nin okuma programlarına da vurguda bulunan Atabek, “MTTB Teşkilatlarının bizim için her zaman ayrı bir yeri vardır. Biz üniversite yıllarımızda çok zulüm gördük. Ama Allah’a şükür ki Yeni Türkiye’de böyle olaylar yok. Bunun mimarı da içinizden yetişen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. MTTB’yi diğer STK’lardan ayıran etken entelektüel bir nesil yetiştirmesidir. Okuma grupları programlarınız çok güzel. Bu şekilde devam ederseniz bir Recep Tayyip Erdoğan daha çıkabilir sizlerin içinden. Ben de bu hedefleriniz doğrultusunda sizlere her zaman destek olacağımı bildirmek isterim” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]