ASKF başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim o oldu

Tansu Uzun, ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) As Başkanlığı ve FİA Dünya Ralli Grubu İcra Kurulu üyeliği görevlerini sürdüren ve bir dönem Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Genel Başkan vekilliği Mehmet Tansu Uzun, ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

“Başkanlığı bir dönem yapıp bırakacağım”


Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hüseyin Kama’nın vefatıyla birlikte boşalan Başkanlık için, adaylar çıkmaya başlarken, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) As Başkanlığı ve FİA Dünya Ralli Grubu İcra Kurulu üyeliği görevlerini sürdüren ve bir dönem Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Genel Başkan vekilliği yapan, Sakarya’da ve diğer illerde görev üstlendiği alanlarda  bir çok başarılı çalışmalara imza atan İşadamı Mehmet Tansu Uzun, ilk kongrede ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. ASKF’nin iç yapısını ve durumunu çok iyi bildiğini ifade eden Mehmet Tansu Uzun, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda kurumsal olarak bir dönem Başkanlık yaparak, bu görevini yeni başkana teslim edeceğini ifade etti.

Sakarya’da bir çok başarının altında imzası var

THK’da 10 yıl boyunca Denetleme Kurulu Başkanlığı yapan M. Tansu Uzun, 1 dönem Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Genel Başkan vekilliği, 4 yıl Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Disiplin Kurulu üyeliği, 2 yıl Sakarya Otomobil Sporları ve OFF-ROAD Kulübü Başkanlığı yaptı. Uzun ayrıca, 29 yıl Adliye Mülk ve Kamulaştırma Bilirkişi, 9 yıl Maliye Takdir Komisyonu Üyeliği görevlerinde de bulundu. SATSO Meclis Divan Kâtipliği görevinde ve 2 dönem de SATSO Meclis Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) As Başkanlığı ve FİA Dünya Ralli Grubu İcra Kurulu üyeliği görevlerini ile Sakarya Kent Şurası Tertip Komitesi tertip Komitesi üyeliklerini sürdüren evli 2 çocuk babası Mehmet Tansu Uzun, bütün bu birikimlerini Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlığında ortaya koyacağını söyledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]