Aşırı Hız Sonları Olacaktı

 Adapazarı ilçesinde geziye çıktıkları motosikletle minibüsün altına giren nişanlı çifti başlarındaki kaskları korudu.  

Kaza, Güney Terminali girişinde meydana geldi. Turgut S. idaresindeki 34 DD 3261 plakalı minibüs kavşaktan dönüş yaptığı sırada ana yoldan geçen Mustafa Şen (30) idaresindeki 34 FF 2769 plakalı motosiklet duramayarak minibüsün altına girdi. Savrulan motosikletten Zeynur Gümüş (27) ile nişanlısı sürücü Mustafa Şen yere düştü. Çarpmanın etkisiyle motosiklet 150 metre kadar sürüklendikten sonra durabildi. Kazada yaralanan iki kişiye ilk müdahale çevrede bulunan vatandaşlardan geldi.

Olay yerine iki adet ambulans gönderildi. Sağlık görevlileri yaralılara hemen müdahale etti. Genç kızın minibüsün altında kalan vücudu görevliler tarafından güçlükle çıkarıldı. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Öte yandan kazaya karışan ve kaskları olduğu için ölümden dönen Mustafa Şen ile Zeynur Gümüş'ün nişanlı oldukları, 15 gün sonra dünya evine girecekleri öğrenildi.      

Öte yandan kazanın ardından ailesiyle birlikte büyük korku yaşayan minibüs sürücüsü Turgut S., kavşakta u dönüşü yapmanın serbest olduğunu, motosikletin hızlı gittiğini iddia etti.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]