Artık Aziz Duran Yolun Sonuna Geldi

Görevi 29 Mart'ta sona erecek olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, 15 yıllık başkanlık döneminin bir su gibi akıp geçtiğini söyledi.

Duran, Reisoğlu Tesisleri'nde düzenlenen programda, 15 yıllık görev süresinin 29 Mart'a sona ereceğini belirterek " Yıllar su gibi akıp geçti. " dedi. 15 yılda birçok hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Duran, ''Acısıyla, tatlısıyla görev sürem bitiyor. Haklı ve haksız birçok eleştiriyle karşılaştım. Ama basın mensuplarıyla aramızda hiçbir zaman kırgınlık olmadı.'' dedi.

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Sezai Matur ise Duran'ın şehre yaptığı birçok önemli hizmeti olduğunu dile getirerek, en önemli projelerinin duble yollar, Kent Meydanı, Kent Park ve yeni yerleşim bölgesinde yapılan konut çalışmaları olduğunu kaydetti. Duran'ın birçok projeden rant çevrelerinin baskısına rağmen vazgeçmediğini belirten Matur, ''Duran'ı en çok eleştiren basın mensubu benim. Ama Duran her zaman bu eleştirileri ciddiye aldı ve tahammül etti.'' diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]