Artık AK Parti bünyesinde hizmet edecekler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti’ye katılan Karasu Belediye Başkanı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarete Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bundan sonra AK Parti saflarında beraber hizmet edeceğiz. Hepimizin amacı; şehirlerimize, ilçelerimize ve milletimize hizmet etmektir. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde hem Karasumuzda hem de Sakaryamızda güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu yarışta hizmetlerimizle ön plana çıkmak zorundayız. İnşallah bunu da beraber başaracağız. İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, “Karasu Belediye Başkanımızın, AK Parti’ye katılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Gerek Pamukova’da gerekse Karasu’da hizmetler AK Parti’nin hızı ile gerçekleştirilecek. İlçe Belediye Başkanlarımızın AK Parti’ye geçişleri, AK Parti’yi tercih etmeleri, hizmetin doğru adresine gelmeleri bizi de ziyadesiyle memnun etti. AK Parti bu hizmet anlayışını, hizmetlerdeki başarısını, süratliliğini; kurumsal yapısına, parti disiplinine, birlik ve beraberliğine borçludur. Her kadememizde, her çalışmamızda bu duruşu, anlayışı tesis etmeye, gelecek nesillere ve diğer partilere de örnek olacak şekilde hem sürekli kılmaya hem de güçlendirmeye çalışıyoruz. İnşallah bu çerçevede hep birlikte çok güzel hizmetlere imza atacak, var olan süreçleri hızlandıracağız. Sakarya Büyükşehir Belediyemiz ve teşkilatlarımız ile birbirimize destek olup Karasu Belediyesi’nin kurumsal kalitesinin artmasını, Karasulu hemşerilerimizin daha iyi hizmetler almasını sağlayacağız. Değerli başkanımızı tebrik ediyorum. Allah utandırmasın, nice hizmetlerde birlikte çalışmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve ilçe başkanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bizlere verdiği destekten dolayı İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanıma ve ilçe belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın dediği gibi ilçemize hayırlı hizmetlerde bulunmak için AK Parti’ye geçtik. İnşallah hayırlı hizmetleri gerçekleştiririz ve halkımız da memnun olur” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]