Arkadaşların bıçaklı şakası kanlı bitti

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen asayiş olayları şu şekildedir:

Arakadaşı tarafından darp edildi


17.04.2014 günü saat: 14.00 sıralarında E.T.Ö. isimli şahıs tartışma yaşadığı arkadaşı H.T. tarafından darp edildiği anlaşılmış olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Bıçakla şakalaşma kötü bitti

17.04.2014 günü saat: 16.00 sıralarında B.Ç. ile C.Ç. arasında bıçak ile şakalaşmanın yaşandığı, daha sonra C.Ç.\'nun hafif şekilde yaralandığı anlaşılmış olup olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

Küçük çocuk ilaç içti, hastanelik oldu

17.04.2014 günü saat: 16.00 sıralarında İ.Y. isimli çocuk ilaç içme neticesi ile Akyazı Devlet Hastanesine intikal ettirildiği, Akyazı Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ileri tetkikler için Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine sevk olunduğu anlaşılmış olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır

Köpek ısırdı

17.04.2014 günü saat: 18.00 sıralarında müşteki  K.P.T. ifadesinde; olay günü eve geldiğini ve kızının F.G.\'in köpeği tarafından ısırıldığını öğrendiğini, kızının tedavisini yaptırdığını, olaydan dolayı kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]