Arkadaşını öldürüp mısır tarlasına gömmüştü

Adapazarı'nda, kendisini hırsızlık yapmaya zorladığını iddia ettiği arkadaşını öldürüp cesedini mısır tarlasına atan, olaydan 2 gün sonra pişman olarak teslim olan 38 yaşındaki Recep Kuru 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2014 yılının Eylül ayında Adapazarı'nın Solaklar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Recep Kuru, iddiaya göre kendisini hırsızlığa zorlayan arkadaşı Recep Kıloğlu'nu tabanca ile vurarak öldürdü. Arkadaşının cesedini mısır tarlasına atan Recep Kuru olaydan iki gün sonra pişman olarak teslim oldu. Recep Kuru'nun gösterdiği yerde Recep Kıloğlu'nun cesedi bulundu.

Bugün, Sakarya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında pişman olduğunu söyleyen Recep Kuru, "Benden hırsızlık yapmamı istiyordu. Ben kabul etmeyince beni öldürmekle tehdit etti. Ben de korktum. Aramızda tartışma çıktı, tabanca ile vurdum. Korkunca mısır tarlasına bırakıp kaçtım. Ancak sonra yakalanacağımı anlayınca pişman olup teslim oldum" dedi. Mahkeme, Recep Kuru'yu 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

İHA- DHA

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]