Arkadaşıma gidiyorum dedi, bir daha haber alınamadı

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan bilgilere göre ilimizde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Korna yüzünden kavga çıktı

01.03.2013 günü saat:18.45 sıralarında R.K.\'ın önünde bulunan araca korna çalması nedeniyle diğer araçta bulunan E.A., İ.K., D.K., B.B. ve S.Ç. isimli şahıslar tarafından darp edilmiştir. Tarafların alınan doktor raporları BTM ile giderilebilir şeklindedir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Ortaklıktan ayrıldığı kardeşinin malına zarar verdi


02.03.2013 günü saat 12.30 sıralarında müşteki M.N.\'e ait işyerinden önceki tarihlere ortağı olan fakat şu an ayrıldığı kardeşi C.N.\'in işyerinde bulunan makinanın elektrik kablosunu kestiği belirtilmiş, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

Aldığı malı geri vermek istedi, tehdit edildi


02.03.2013 günü saat.17.00 sıralarında müşteki O.Y.\' in alınan beyanında eşinin seyyar satıcıdan malzeme aldığını bunları geri vermek istediğinde  aramış olduğu hat kullanıcısının kendisini tehdit ettiğini davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.

Camına taş attılar

02.03.2013 günü saat.21.20 sıralarında mağdur Z.D.\' ın alınan beyanında ikametin camına taş atılmak suretiyle kapının tekmelendiğini kapı camının kırıldığını şüpheli M.S., Ö.Ö. B.D. ve B.D.\' dan davacı ve şikayetçi olduğunu 120 TL maddi zararının olduğunu beyan etmiş tahkikat başlatılmıştır.

Erkek arkadaşının akrabası rahatsız etti

03.03.2013 günü saat:00.30 sıralarında Müşteki D.Ç. eski erkek arkadaşının akrabası olan Ö.İ. tarafından rahatsız edidiğini, konuyla ilgili davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Yol verme kavgası

03.03.2013 günü saat:12.30 sıralarında Müşteki Şüpheliler Y.D. ve Y.D. isimli şahıslar trafikte yol vermeme mevzusu yüzünden aralarında tartışma yaşadıkları  C.Ö.  isimli şahsı darp etmeleri  üzerine Müşteki   Şüpheli C.Ö. isimli şahıs cebinden çıkardığı bıçağı  tartışma yaşadığı Y.D. ve  Y.D. isimli şahıslara göstermek suretiyle tehditte bulunmuş. Suça konu bıçak muhafaza altına alınmış. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Arabasının lastiklerini şişlediler


03.03.2013 günü saat 02.58 sıralarında Müşteki Ü.G., ikametin önünde bulunan garaja park ettiği 54 FU plaka sayılı aracının dört lastiğinin şişlenerek zarar verildiğini, kamera kayıtlarının olduğunu, olayla ilgili olarak aramızda alacak verecek mevzusundan dolayı sorun olan E.T. ve E.\'in arkadaşı olan L.C. isimli şahıslardan şüphelendiğini belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Arkadaşıma gidiyorum dedi, bir daha haber alınamadı

03.03.2013 günü saat:22.30 sıralarında polis merkezine müracaat eden Müşteki F.G. alınan ifadesinde; kızı T.G.\'in 02.03.2013 günü saat:14.00 sıralarında arkadaşıma gidiyorum diyerek evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini, kızının kayıp olduğunu beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]