Arifiyeliler yeni meydanına kavuştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Arifiye İlçesi\'nde yürüttüğü meydan çalışmasını tamamladı.

“Bir sözümüzü daha yerinde getirdik” diyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize nefes aldıran ve modern bir kent hüviyeti kazandıran meydan çalışmalarını hayata geçirdik. Şehir Merkezi’nde Gar ve Orhan Camii Meydanları, Ferizli ve Karapürçek İlçe meydanları, Akyazı çarşı içi çevre düzenlemelerinin ardından Arifiyeli hemşerilerimize verdiğimiz sözü yerine getirerek çok güzel bir meydanı Arifiye’nin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemiz ve şehrimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Arifiye’de büyük yatırımlar gerçekleştirdiğini hatırlatan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye Meydanı için Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Karakullukçu, “50 yıllık mezarlık sorunumuz çözüldü, kanalizasyon sorunumuz çözüme kavuşturuldu, yollarımız sıcak asfalta kavuştu. Raylı sistem projesi, yeni terminal ve son olarak Arifiye Meydanı. Bütün bu yatırımlarda Büyükşehir Belediyemiz hep yanımızda. Zeki Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Arifiye Meydanı’nda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Arifiye İlçe Merkezi\'nde 5 bin metrekarelik alanda yürüttüğümüz çalışmalar çerçevesinde meydan zeminini tamamlayarak, peyzaj çalışmaları gerçekleştirdik. Yeşil alanları, oturma grupları, aydınlatmaları ve havuzuyla Arifiye Meydanı çok güzel oldu. Meydanın açılışını çok yakında gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]