Arifiyeli bisikletçilerin büyük başarısı

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde yaşayan Beyza Topçu ve Sude Mercan, Arifiye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Arkan eşliğinde Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu\'yu makamında ziyaret etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve 12-14 Nisan tarihlerinde Adana ilinde yapılan Kulüplerarası Puanlı bisiklet yarışmalarında Arifiyeli Bisikletçiler rakiplerini geride bıraktı. Yıldız Bayanlarda Beyza Topçu birinci, Sude Mercan ise ikinci olma başarısı gösterdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakullukçu, “Sizler bizim geleceğimiz, gurur kaynağımızsınız. Geriden gelecek arkadaşlarınıza, kardeşlerinize çok iyi birer örnek oldunuz. İlçemizin adını bir kez daha duyurdunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin spor yapması, daha da önemlisi başarılı sonuçlar elde etmeniz bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Belediye olarak spora ve sporcuya verdiğimiz destek artarak devam edecektir" dedi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Arkan, "İlçemizdeki bu çalışmalarımızda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu başta olmak üzere bizlere her zaman destek veren değerli büyüklerimize, ilçemiz kamu kurum ve kuruluşlarına en içten teşekkürlerimi sunarım. Daha güzel işler başaracağız. Alt yapımız ve ekibimiz bunu başaracak güçte” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]