Arifiye'de yol çalışmaları sürüyor

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanında yol açma ve genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, “Belediyemiz tarafından ilçemizin çeşitli bölgelerinde yapılan 3194 Sayılı İmar Kanununun 18’nci madde uygulamaları sonucu açılan imar yolları hızla açılmaktadır. Şuan Fatih Mahallesi Yavuz Selim Caddesinde, Neviye Mahallesinde ve Aşağı Kirazca Mahallesinde ekiplerimiz yeni yolları açıyor. Bu yolların alt yapısı, yağmur suyu kanalı, parke ve tretuvar çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. Çalışmalar kapsamında bahçe duvarları yıkılan vatandaşlarımızın avluları da Belediyemiz tarafından yeni ve estetik avlularla yenileniyor. Arifiyemiz yeni ve geniş yollara kavuşuyor” dedi.


Vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söylediler: ”Mahallelerimiz geniş ve modern yollara kavuşuyor. Yazın tozdan, dumandan kışın ise yağmur çamurdan kurtuluyoruz. Belediyemizin yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkanımız İsmail Karakullukçu’ya teşekkür ediyoruz.”

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]