Arifiye'de Ramazan etkinlikleri başladı

Arifiye Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca, her hafta Cumartesi günleri düzenlenecek olan Ramazan Etkinliklerinin ilki, 27 Haziran Cumartesi günü yapıldı.

Arifiye Kent Meydanında saat 21:30 da başlayan etkinliklerde; Hayali Seçkin tiyatrosu Karagöz-Hacivat Oyunuyla sahne alırken, sonrasında sahne alan ilahiler eşliğinde sunulan Sema gösterisi, ateş adam ve çocuklara yönelik şarkı yarışması izleyicilerden tam not aldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, konuklara Osmanlı Şerbeti, Pamuk Şekeri ve Osmanlı macunu ikram edildi. Arifiye Belediyesi Kültür merkezi kompleksinde faaliyet gösteren işyerlerinin açtığı stantlar da vatandaşlar alış veriş yapma imkanı buldu.

Başkan İsmail Karakullukçu, “İçinde bulunduğumuz on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının coşkusun Arifiye\'li hemşerilerimizle birlikte yaşamak istedik. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Cumartesi günü akşamları düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerinde, vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz programlar devam edecek. Bu vesile ile tüm Arifiyeli hemşerilerimin Mübarek Ramazan Ayını kutluyor, bu ayın hepimiz için bağışlanmamıza vesile olmasını Cenab-ı Allah\'tan (c.c.) niyaz ediyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]