Arifiye'de, örnek cadde ve sokaklar oluşuyor

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanında parke ve tretuvar çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Arifiye\'mizde 3191 Sayılı İmar Yasasının 18\'nci madde uygulaması yaparak oluşturduğumuz planlı yapılaşma alanlarında, toplu konut inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Bunların bir kısmı tamamlanarak vatandaşlarımıza teslim edildi. Biz de Belediye olarak vakit kaybetmeden alt yapı, tretuvar ve parke çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İçinde bulunduğumuz kış mevsiminde havalar soğuyup, yağışlar başlamadan bu bölgelerdeki çalışmalarımızı tamamlayıp, vatandaşımızı kışın rahat ettirmek istiyoruz. Bunun için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize, park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimizden takviye yaparak, çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Biten cadde ve sokaklarımız, vatandaşlarımız tarafından beğenilip, takdir gördükçe bizim çalışma azmimiz artıyor. Yeni yollarımızın, vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]