Arifiye'de işlemler artık daha kısa

Arifiye\'de resmi kurumlarla olan işlemler artık 5 dakika içinde halledilebiliyor.

Arifiye Belediyesi tarafından Arifiye\'ye bir kimlik kazandırmak ve merkez oluşturmak amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda, Arifiye\'de açılan banka şubeleri ve noter ile işi olan vatandaşlar işlerini beş dakika içinde halledebiliyor.

Arifiye noteri Dr. Mustafa Baş yaptığı açıklamada; "Bizim işimiz vatandaşımıza hizmet etmek. Noterle ilgili işlerini hızlı bir şekilde hallediyoruz. Arifiye Belediyesince bize tahsis edilen yerimiz gayet rahat ve konforlu. Park problemi yok.
Ayrıca çok ender de olsa, özellikle araç satış işlemlerinde yaşanacak bir sistem kesintisinde, vatandaşımızın evraklarını alıyor, gerekli hazırlığı yaptıktan sonra kendilerini imza için davet ediyoruz. Vatandaşımız bu süre içerisinde eğer arzu ederse hemen yanı başımızda bulunan kafede kahvesini yudumluyor. Aynı şekilde hemen yanı başımızda bulunan Ziraat Bankası ve Halk Bankası Şubelerindeki arkadaşlarımız da her konuda vatandaşa destek olarak, hızlı bir şekilde vatandaşımızın işini hallediyor. Dört yol sanayi ve çevrede bulunan esnaf ve vatandaşımız merkeze giderek saatlerce beklemek yerine Arifiye\'ye gelerek her türlü işini beş dakikada halledebilir" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]