Arifiye'de "23 Nisan" Konulu Yarışma Sonuçlandı

Sakarya'nın Arifiye İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencileri arasında düzenlediği "23 Nisan" konulu resim yarışması sonuçlandı.

Arifiye
İlçesi'ndeki 6 ilköğretim okulunda görevli resim öğretmenleri ile Arifiye Belediye Başkanı Yusuf Çelebi'den oluşan jüri, ilköğretim 1, 2, 3 ile 4 ve 5. sınıflar arasında iki kategoride düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

Jürinin incelemesi sonrasında dereceye girenler öğrenciler belirlendi. Yarışmanın birinciliğini paşlaşan iki resmin sahibi öğrenciler bisiklet ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Dereceye giren diğer öğrencilere de Bekirpaşa Beldesi Belediye Başkanı Yakup Alaylı tarafından ödülleri verildi.

Arifiye Belediye Başkanı Yusuf Çelebi, başarılı öğrencilere kutlayarak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin Kuruluşu'nun 88. yılını kutladığımız bugünler vesilesi ile düzenlediğimiz resim yarışmasına gösterilen ilgi beni çok duygulandırdı. Bugünün çocukları yarınlarımızı emanet edeceğimiz büyüklerimiz, yöneticilerimiz olacaktır. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım" dedi.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]