Arifiye, ikinci boks takımına kavuştu

Arifiyespor bünyesinde kurulan boks takımı, faaliyete geçerek ilk sporcularını yetiştirmeye başladı.

Arifiyeli olan Milli Boks hakemlerinden Cem Yayla\'nın antrenörlüğünü yaptığı Arifiye Halk eğitim Merkezi Boks Takımı geçtiğimiz günlerde ilk sporcularını kabul ederek, faaliyete geçti.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu\'nun desteğiyle kurulan takım için, Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi altında, bir salon hazırlandı. Böylece Arifiye, Atılgan Sporun ardından ikinci boks takımına da sahip oldu.

Takımın antrenörü Cem Yayla yaptığı açıklamada, "İlçemizde spora ve sporcuya verdiği değer ve destek nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu başta olmak üzere, takımın kurulmasında emeği geçen ve bizi destekleyen her kese, ayrıca salonumuza çizdiği güzel resimlerle hayat veren resim hocamız Emel Gülcan\'a çok çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın desteğiyle tam donanımlı bir spor salonumuz ve her türlü malzememiz oldu. 

Takımımıza öğrenci kayıtlarımız devam ediyor. Boks hem vücut hem de beynin aynı anda çalıştığı çok özel bir spor dalıdır. Hedefimiz Arifiyeli gençlere ve minik sporcularımıza boks sporunu sevdirerek, milli takımımıza şampiyon sporcular kazandırmak. Bu hedefimize ulaşmak için de çok çalışıp, bölgesel ve ulusal müsabakalarda Arifiye\'mizi en güzel şekilde temsil edeceğiz" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]