Arifiye HEM, yıl sonu sergisini açıyor

Arifiye Halk Eğitim Merkezinin; 2014-2015 Eğitim Öğretim dönemine katılan kursiyerlerin çalışmalarını içeren yıl sonu sergisi, 27 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00\'da Arifiye Kent Meydanı’nda açılıyor.

Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar yaptığı açıklamada; "Arifiye Halk Eğitim Merkezi olarak 2014-2015 sezonunda çok verimli bir sezon geçirdik. Arifiye\'mizde bu güne kadar 265 branşta açtığımız kurstan 4 bin 850 kursiyerimiz yararlandı. Hedefimiz ise; dönem sonuna kadar açacağımız 300 branşta kurs ile 6 bin kursiyere hizmet vermek” dedi.

Arifiye Halk Eğitim Merkezi olarak, normal eğitim faaliyetlerinin yanı sıra özel firma çalışanlarına da hizmet ettiklerini ifade eden Uygar, “Çeşitli dallarda mesleki yeterlilik kursları açmaya devam ediyoruz. Yaz dönemi için ise çocuklarımıza yönelik; Kur\'an-ı Kerim, Arapça, Okul Destek ve Etüt Çalışmaları, YGS-LYS Hazırlık Eğitimleri, Dil Eğitimleri, Spor (Yüzme, Karate, Boks, Tekvando, Wushu, Basketbol, Futbol, Voleybol, Tenis, Judo gibi onlarca alanda, yüzlerce kurs için kayıt almaya devam ediyoruz. Kurslarımızdan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 30 Haziran\'a kadar Müdürlüğümüze şahsen başvurabilecekleri gibi, kurum web sitemiz olan www.arifiyehem.meb.k12.tr adresinden online kayıt yaptırabilirler” diye konuştu.

Yıl sonu sergisinin Arifiye Kent Meydanı’nda açılacağını duyuran Uygar, “Kurslarımıza katılan değerli kursiyerlerimizin el emeği göz nuru olan çalışmalarını içeren yıl sonu sergimizi, 27 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00\'da Arifiye Kent Meydanında kuracağımız standımızda sergilemeye başlayacağız. Misafirlerimiz, sergimizde sergilenen bu güzel çalışmaları dilerlerse, çok uygun fiyatlara satın alabilecekler. Tüm Arifiye\'li hemşerilerimizi yıl sonu sergimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]